Mek-Tvatt_01_01

Hyr släpvagn av oss!

Befinner du dig i Göteborg och har behov av att flytta en stor mängd föremål? Har du inget eget släp att använda? Oroa dig inte. Kom till oss på Grimbo Mek & Tvätt, där kan du enkelt hyra en släpvagn eller ett släp. Vi befinner oss i centrala Göteborg. Du tar dig enkelt hit och härifrån, så det blir lätt att hyra din släpvagn.

Vi erbjuder flera olika alternativ av släp och du bokar smidigast här direkt på sidan. På det sättet har vi garanterat inne just det släpet du behöver.

Släp i Göteborg – alla dar i veckan

Oavsett om du ska åka med saker till skroten, hjälpa en familjemedlem att flytta in i ny lägenhet eller bara handla möbler kan det vara bra att ha tillgång till en släpvagn. Göteborg är stort och ett bra släp hjälper dig att få med dig allt.

Vi har öppet alla dagar i veckan, även på lördag och söndag! Allt för att du ska kunna hyra en släpvagn när du som mest behöver det.  Hör gärna av dig på telefon eller via e-post om du har några som helst frågor och tveka inte att göra en bokning här på vår hemsida när du bestämt dig.