Mek-Tvatt_01_01

Däckbyte & Däckhotell i Göteborg

Byt däck och förvara dem till lågt pris

Vi på Grimbos Mek & Tvätt byter dina däck och förvarar dem i vårt däckhotell i centrala Göteborg! Just nu erbjuder vi följande i vårt däckförvaringspaket:

* Däckbyte
* Fälgtvätt
* Däckförvaring/Däckhotell
* Silvertvätt av din bil

Däckhotellspaketet kostar endast 550 kr för närvarande.


När man har bil i en storstad kan det vara svårt att hitta någonstans där man kan förvara sina däck efter man bytt. Här på Grimbos Mek & Tvätt har vi ett centralt däckhotell i Göteborg till ett lågt pris. 

Våra lokaler ligger bara några minuter från Göteborg centrum, och vill du hyra en plats i vårt däckhotell så får du däckbyte, biltvätt och förvaring för endast 550 kr. Och så bjuder vi gärna på en kopp kaffe när du är här! 

Förutom däckbyte och förvaring av dina däck så kan du även köpa nya och begagnade däck genom oss till förmånliga priser. Självklart monterar vi åt dig och ser till att däcken är korrekt balanserade.

Vi på Grimbos Mek & Tvätt har erfaren personal som finns till hands för att hjälpa dig med din bil. Förutom däckhotell så har vi gör det själv-hallar där du själv kan använda lift och verktyg för att meka med din bil. Här har vi också stora tvätthallar där du kan tvätta bilen snabbt och enkelt. Eller så lämnar du bara bilen till oss och säger vad du vill ha hjälp med så ordnar vi det!

 ERBJUDANDE!

DÄCKBYTE + BILTVÄTT + FÄLGTVÄTT OCH DÄCKFÖRVARING FÖR ENDAST 550:- / SÄSONG

OBS! hjul/däck som är större 66 cm i diameter har högre avgift.

OBS! Bokning gäller för er som har däcken i vårt lager!
 
Tänk på att det snart är  däckbyte igen.
Hos oss kan du beställa både NYA o BEGAGNADE däck till ett bra Pris.

Begagnade däck med montering o balansering från 350:-

Nya däck med montering o balansering från 650:-